Menu

Parket schuren

U heeft een parketvloer, maar bent niet meer tevreden over het uiterlijk van de vloer? U wilt de deukjes en krasjes weg laten werken zodat uw vloer er weer als nieuw uit ziet? Dat kan! Wij doen dit graag voor u. 

Een showroom zoeken bij u in de buurt

Woninginrichting-Aanhuis.nl levert en installeert niet alleen parket, maar is ook gespecialiseerd en ervaren in het schuren van parket en andere houten vloeren. Het is de perfecte combinatie van techniek en bekwaamheid die onze particuliere en zakelijke klanten aanzet om ons hiervoor in te huren. De houten vloeren die wij schuren en behandelen krijgen dan weer hun oude glans terug, wat het meestal onnodig maakt om voorlopig te investeren in nieuw parket. Zeker gezien onze ervaring met schuren en de hierdoor efficiënte werkwijze behoren onze tarieven tot de voordeligste van de markt.

 

Soorten parket en houten vloeren schuren

Er bestaan verschillende parketsoorten en andere houten vloeren. Bijvoorbeeld geoliede of gelakte houten vloeren. Woninginrichting-Aanhuis.nl hanteert daarom de methode die het best geschikt is voor de unieke situatie van uw vloer. Zelfs als uw vloer meerdere malen behandeld moet worden. Hiermee garanderen wij dat het schuren van parket of houten vloeren ook werkelijk een duurzame, prijsvoordelige oplossing is.

 

Stofarm schuren

De techniek die wij gebruiken maakt het mogelijk om parket en andere houten vloeren te schuren met het minimum aan overlast. Zo is deze service absoluut stofarm: de hoeveelheid stof wordt enorm beperkt en daarmee ook uw inspanningen voor het opruimen en reinigen van uw pand of woning.

 

Advies

Woninginriching-Aanhuis.nl onderscheidt zich graag door professioneel advies te geven. Wilt u meer weten over belangrijke aspecten van het schuren van parket en andere houten vloeren? Neem dan nu meteen contact met ons op! Uiteraard komen wij ook graag de vloer ter plekke bekijken. 

 

Vrijblijvende offerte

Waarom zou u nog langer wachten? Neem zelf de proef op de som door nu meteen een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Dan ziet u meteen dat de vakmensen van Woninginrichting-Aanhuis.nl één van de –zo niet dé –voordeligste vloerspecialisten van Nederland zijn.

 

< Terug naar overzicht
Realisatie StudioWeb